Yritys

Kehräämö Christina on Pohjois-Pohjanmaalla Merijärven kunnassa toimiva pieni kehruuyritys. Meille on tärkeää huomioda suomalaisten pienvillantuottajien tarpeet, ja siksi tarjoammekin villanjalostuspalveluitamme 3 kilogramman kokoisista eristä alkaen. Meiltä saat lähettämäsi villat varmasti kehruutuotteina takaisin!

Olemme aloittaneet kehräämötoiminnan vuonna 2010, jolloin kehruulaitteet kuljetettiin Perniöstä toimitiloihimme Merijärvelle. Valmistamme hahtuvaa, hahtuvalankaa, huovutusvillaa ja karstalankaa. Lisäksi meillä voidaan karstata matkahuopia. Yrityksessämme työskentelee pääsääntöisesti kaksi työntekijää. Tiloina käytämme vanhaa palolaitoksen rakennusta. Silloin tällöin vastaanotamme kehräämön toiminnasta kiinnostuneita ryhmiä tutustumiskäynneille, ja osallistumme hyväntekeväisyyteen lahjoittamalla tuotteita niitä tarvitseville.

Putiikissa on myynnissä omia tuotteitamme sekä muita kehruuseen ja käsitöihin liittyvää tavaraa. Tuotteet -sivuilta löydät toimintaohjeet omien tuotteidemme tilaamisesta, mutta voit aivan hyvin tulla myös paikan päälle katsomaan valikoimaamme.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Kehräämö Christinaan!

X