Kehräämö Christinan toiminta ja kotisivut uudistuivat

Päivitimme Kehräämö Christinan kotisivut nykyaikaisiksi ja uudistimme myös sivuston sisältöä ja hinnastoa. Uudet kotisivut pyörivät wordpress-julkaisujärjestelmällä, joten päivittäminen on helpompaa ja voimme käyttää järjestelmää nopeampaan tietojen päivittämiseen ajan tasaisiksi. Ajankohtaiset uutiset ja blogikirjoitukset tulet löytämään yhdestä paikasta Blogi -sivulta.

Olemme myös rakentamassa verkkokauppatoimintaa, jossa myymme kehräämön tuotteita. Tarkoituksemme on aloittaa muutamista tuotteista ja laajentaa tuotevalikoimaa tarvittaessa kysynnän mukaan. Meille on tärkeää tarjota aitoja ja ekologisia tuotteita käsityöstä innostuneille. Siksi pyrimmekin ilmoittamaan tuotteissamme villan alkuperän. Haluamme myös omalta osaltamme varjella alkuperäisrotujen säilymistä, jonka vuoksi tarjonnastamme tulee löytymään lähinnä suomenlampaan ja kainuunharmaksen villoista valmistettuja tuotteita.

Uudistusta tapahtuu myöskin tilaamisessa. Jatkossa kehruutuotteiden tilaamista on yksinkertaistettu ja helpotettu Kehruupalveluiden tilauslomakkeella, johon voidaan nopeasti kirjata perustiedot ja tilausta koskevat tiedot. Kehotamme käyttämään uutta lomaketta kehruupalveluitamme tilatessa, sillä sen tarkoitus on tehostaa työskentelyämme yhtenäistämällä palveluntuotantoamme. Käytännössä tämä tarkoittaa väärinymmärrysten välttämistä ja epävarmoissa tapauksissa ylimääräisten soittokierrosten vähentämistä.

Kehräämö Christina kiittää kaikkia kehruupalveluidemme käyttäjiä ja toivottaa hyvää kevättä!

Lisätyt avainsanat:, , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X